Taalcursus Spaans volgen

Gek van Spanje als vakantieland en wilt u de taal graag leren spreken en begrijpen? Volg dan een taalcursus Spaans op een manier die het beste bij u past. Een online training, een spoedcursus, semi spoed of een all-in taalcursus Spaans. Bij deze laatste optie leert u in slechts 5 dagen alles wat u over de Spaanse taal moet weten. Via privélessen leert u overdag en ’s avonds de Spaanse taal te spreken. Zo kunt u tijdens uw last minute geboekte vakantietrip naar Spanje zich goed verstaanbaar maken en gesprekken aangaan met de lokale bevolking. Wist u trouwens dat Spaans in veel meer landen dan alleen Spanje de meest gesproken en officiële taal is? Denk bijvoorbeeld aan Mexico, Colombia, Venezuela en Argentinië. 

Taalcursus Spaans zakelijk

Wanneer u veel zaken doet met landen waar Spaans de officiële voertaal is komt een taalcursus Spaans van EBC uiteraard goed van pas. Het zorgt ervoor dat de besprekingen en onderhandelingen veel gemakkelijker verlopen. Geen taalbarrière meer waardoor er misverstanden ontstaan en zakelijke overeenkomsten hierop mislopen. Niet alleen voor uzelf, ook voor uw medewerkers is het goed om een cursus Spaans te volgen. Zo kunnen ook zij zakelijke gesprekken voeren met uw Spaanstalige contacten. Bij EBC taleninstituut is het mogelijk om op uw eigen bedrijfslocatie uw medewerkers een taalcursus Spaans aan te bieden. Zo kan iedereen gewoon op kantoor blijven wat aanzienlijk scheelt in reisbewegingen- en tijd. Eén van de taaltrainers leert u en uw medewerkers perfect Spaans te spreken. Daarbij wordt niet uit het oog verloren dat iedereen dit in zijn of haar eigen tempo doet.

Vele manieren voor het volgen van een taalcursus Spaans

Bij EBC taleninstituut kunt u op alle genoemde manieren een taalcursus Spaans volgen. Of het nu is om u tijdens een vakantie verstaanbaar te maken of omdat het in het bedrijfsleven goed van pas komt. Alle cursusmogelijkheden zijn zeer betaalbaar en u wordt begeleidt door ervaren taaldocenten. Voordat u een keuze maakt hebt u een persoonlijk intakegesprek. Dit om te bekijken op welk niveau u zit en welke taalcursus Spaans het beste bij u past. Meer weten? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij EBC taleninstituut over de diverse opties taalcursus Spaans volgen.